Welke materialen gebruik jij voor je queenlivestyle interieur?

Welke materialen gebruik jij voor je queenlivestyle interieur?

Geen reacties op Welke materialen gebruik jij voor je queenlivestyle interieur?

Queenlivestyle betekent glitter, glamour, warme rijke kleuren maar ook glanzend zwart en wit, zachte luxueuze stoffen, veel goud en zilver en grote objecten. In paleizen en bij de rich en famous is er een onbeperkt budget, maar voor jou is het ook mogelijk om dezelfde uitstraling te creëren. Er zijn genoeg slimme en voordelige trucjes om een koninklijk interieur te krijgen!

Denk groot

Ook een kleine ruimte kan luxueus worden gemaakt en zelfs ruimer lijken door grote meubelstukken en accessoires te gebruiken. Een royale bank of eettafel met grote lampen ernaast of erboven is een goede basisinvestering. Datzelfde geldt voor de slaapkamer. Een groter bed met een gestoffeerd hoofdeinde maakt meteen indruk. Deze zijn overal los te koop of zelf te maken. Betrek ook de muren erbij. Er is prachtig structuurbehang te koop in goud- en zilvertinten voor een groot effect. Of zet twee panelen naast het bed, verf ze in een opvallende kleur, aubergine bijvoorbeeld, en hang daaraan twee dezelfde lampen. Style de ruimte dan af met een bijpassende sprei, vloerkleed, gordijnen en kussens. Er ontstaat zo een instant queenlivestyle uitstraling.

 

Schittering is koninklijk

Blingbling hoort bij een queenlivestyle interieur. Kralen en Swarovski-kristallen zijn overal voor weinig geld te koop. Hiermee versier je kussens, lampen en kandelaars. Nog voordeliger: beplak een gewone lampenkap met stukjes van een kapotte spiegel. Een kroonluchter mag natuurlijk niet ontbreken. Losse kristallen pegels maken van een gewone hanglamp een soort kroonluchter. Een transparante vaas met een snoer kerstboomlichtjes en lichttakken is ook een eyecatcher. Een grote glanzend witte of zwarte vaas met pauwenveren of mooie takken is altijd chic.
Een bus spuitverf in goud of zilver zorgt voor eenvoudige transformatie. Een stoelrand, een vaas, een klein kastje, mooie kleine beeldjes of hortensia’s uit de tuin, ze krijgen zo allemaal een tweede leven. Goudkleurig onderborden op tafel, een bloemstukje in een goud gespoten schaal en goudkleurige waxinehouders geven direct een luxueuze sfeer.

Rijke kleuren en zachte glanzende stoffen

Geschikte kleuren voor een queenlivestyle interieur zijn aubergine, paars, koningsblauw, rood, groen wit, zwart en beige. Ze vormen ook een prachtige combinatie met zilveren en gouden contrasten. Gebruik zachte stoffen zoals satijn, zijde, fluweel en nepbont. Een smaakvolle dierenprint ertussen geeft een leuk trendy contrast. Op bed en op de bank mogen heel veel kussens, in verschillende materialen en vormen, maar wel één geheel. Een bijpassend plaid van nepbont of zachte wol maakt het af. Denk eraan, een queenlivestyle interieur hoort ordelijk en opgeruimd te zijn.
Indiase sari’s zijn een geweldige basis om kussenslopen, spreien of gordijnen van te maken. Met een glanzende voering wordt het een prachtig geheel. Door een simpel effen gordijn met kwastembrasses, los te koop, sierlijk opzij te binden, wordt het direct koninklijk.

Klassiek is chic

Een gipsen beeld of vaas in Grieks/Romeinse stijl doet het altijd goed. Met bronzen of zwarte spuitverf past deze zich moeiteloos aan het interieur aan. Hortensia’s, rozen, orchideeën en pioenen zijn koninklijke bloemen, zet ze overal neer. Geniet van je nieuwe queenlivestyle interieur!

About the author:

Leave a comment

Back to Top